Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olajbogyós túró

Olajbogyós túró
Olajbogyós túró
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A túrót ízesíthetjük kevés reszelt hagymával is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1 olajbogyót vékony szeletekre vágunk, a többit pedig apró kockákra vágjuk.
  2. A túrót simára kavarjuk az olajjal és az ajvárral. Sóval, borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a kockákra vágott olajbogyót.
  3. A szeletekre vágott olajbogyóval megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 939
elküldve: 1
receptkönyvben: 37
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

olívabogyós túrókrém, sós túrókrém olajbogyóval, zöld olajbogyós túrókrém ajvárral

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

101
sovány túró 250 g
olajbogyó 75 g
ajvár 2 teáskanál
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint