Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers gombasaláta garnélával

Nyers gombasaláta garnélával
Nyers gombasaláta garnélával
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csiperkegombát nyersen is lehet fogyasztani, íme itt egy szupergyors, de különleges recept, amelyben ki is tudjuk próbálni, milyen finom nyersen! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az öntethez tegyük az olívaolajba a citrom levét, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott zöldfűszert.
  2. A gombát vágjuk vékony szeletekre, sózzuk és borsozzuk.
  3. A tisztított garnélarákokat kevés olajon 1-2 percig serpenyőben pároljuk, amíg ki nem fehéredik.
  4. Adjuk hozzá a rákhoz a gombát és öntsük le az öntettel.
  5. Frissen, pirítós kenyérrel fogyasszuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 413
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombasaláta garnélával, nyers gombasaláta garnélával, gombasaláta rákkal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

310
csiperkegomba 500 g
garnéla 500 g
olívaolaj 1 dl
fokhagyma 2 gerezd
koriander 1 csokor
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint