r
Nosalty Logó

Nutellás brownie ahogy Cook készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Coook
Nutellás brownie ahogy Cook készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 405 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2433 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 393 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    392.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.8 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    169 micro
Összesen 405 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    46 g

Zsír

  • Összesen
    137.3 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2356.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    540 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    279 mg
  • Foszfor
    991 mg
  • Nátrium
    439 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    250.8 g
  • Cukor
    217 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    151.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    314 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    639 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1014 micro
Összesen 2433 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    380.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.5 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 393 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. A tojásokat habosra keverjük robotgéppel. Akkor jó, ha már egész világos színű, és nagyon krémes.
  3. Közben megmelegítjük a nutellát, hogy folyós legyen, de ne forró!
  4. Óvatosan belekeverjük, forgatjuk a nutellát a tojáskrémbe, majd az egészet sütőpapírral bélelt formába öntjük.
  5. 25-30 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. A formában hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1323
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 43
  • Össznézettség: 167832
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 31.

Receptkategóriák

további kategória: mentes receptek kategória: gluténmentes receptek

Receptjellemzők

Még az igazi brownienál is gyorsabb, ráadásul nutellás! Kell ennél több?

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...