Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Norvég sajtmártás - Brunost Gudbrandsdalen

Norvég sajtmártás - Brunost Gudbrandsdalen
Norvég sajtmártás - Brunost Gudbrandsdalen
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van ez a norvég sajt, ami szinte mindent túlél a hűtőben. Megpenészedhetetlenül várja sorsát, és már régóta gondolkoztam, mit is kezdjek vele. Olyan állaga van, hogy biztos voltam benne, ebből lehet valami szószféle, még a norvégoknál is.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ajánlom főtt zöldségekhez, szaftos steakekhez.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajból és a lisztből készítsünk barna rántást, majd az alaplével öntsük fel lassan, nehogy csomós maradjon.
  2. Ezután mehet bele a felkockázott sajt és babérlevél. Addig kevergessük, amíg a sajt fel nem olvad, majd szintén apránként tejszínnel keverjük el.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 171
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sajtospiritos

Mióta szakács: 2014.06.10.
56 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
receptverseny: Somat Karácsonyi Receptverseny
kategória: szósz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: skandináv
fogás: köret

egyéb elnevezések

sajtszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

430
sajt 125 g
vaj 2 ek
finomliszt 1 púpozott ek
csirke alaplé 2.5 dl
főzőtejszín 1 dl
babérlevél 1 db
1 csipet