Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

New York-i sajttorta 4. - sima

New York-i sajttorta 4. - sima
New York-i sajttorta 4. - sima
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Modern szülinapi tortának csináltam, és nagyon finom lett :).

hozzávalók / 6 adag

A tésztához

A töltelékhez

ajánlat

Tálalás előtt 1 éjszakára a hűtőbe rakjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kekszet összetörjük (nagyon apróra), a vajat megolvasztjuk és összekeverjük a keksszel.
  2. A tortaforma aljába belenyomkodjuk a kekszes-vajas alapot és előmelegített sütőben 10 percet sütjük. 
  3.  A krémsajtot a porcukorral, a liszttel, a vanília aromával, a tejföllel és a citromhéjjal kikeverjük, majd a három tojást egyenként hozzákeverjük. 
  4. Az alapra öntjük és még 50 percet sütjük.

  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 24 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 543
elküldve: 2
receptkönyvben: 128
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

RegiÉva

Mióta szakács: 2011.01.10.
10 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

sajttorta, egyszerű sajttorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

821
zabkeksz 25 db
vaj 10 dkg
krémsajt 65 dkg
porcukor 15 dkg
finomliszt 1.5 evőkanál
vaníliaaroma 2 kávéskanál
citromhéj 1 citromból nyert
tejföl 1 dl
tojás 3 db