Még egy finom desszert.
A zselatint 10 percre hideg vízbe áztatjuk.
A narancsokat vízszintesen elfelezzük, és kipréseljük. 150 ml narancslevet kimérünk. A fél narancsokat egy kanálal belülről kikaparjuk.
A narancslevet a citromlével egy kis lábasba felmelegítjük (de nem főzzük). A kicsavart zselatint felolvasztjuk a meleg narancslében, majd hozzákeverjük a cukrot, és hagyjuk egy kicsit hűlni.
A zselatinos narancslét a túróhoz keverjük. Hidegre tesszük, míg elkezd zselésedni, közben átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a zselésedő krémhez keverjük. A krémet habzsákba töltjük, és a narancshéjakba nyomjuk. Legalább 1 órára hidegre tesszük.
Tálalás előtt mentával díszítjük.
*hirdetés/ajánlat
A zselatint 10 percre hideg vízbe áztatjuk.
A narancsokat vízszintesen elfelezzük, és kipréseljük. 150 ml narancslevet kimérünk. A fél narancsokat egy kanálal belülről kikaparjuk.
A narancslevet a citromlével egy kis lábasba felmelegítjük (de nem főzzük). A kicsavart zselatint felolvasztjuk a meleg narancslében, majd hozzákeverjük a cukrot, és hagyjuk egy kicsit hűlni.
A zselatinos narancslét a túróhoz keverjük. Hidegre tesszük, míg elkezd zselésedni, közben átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a zselésedő krémhez keverjük. A krémet habzsákba töltjük, és a narancshéjakba nyomjuk. Legalább 1 órára hidegre tesszük.
Tálalás előtt mentával díszítjük.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!