Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos mustáros csirke

Narancsos mustáros csirke
Narancsos mustáros csirke
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Legtöbbször abból főzök, amit otthon találok. Ennek az alapját azért az adja, hogy igen szeretek vásárolni, és mindenfélét összegyűjtögetni a kamrámba. Így bármikor valamire hangulatom támad, azonnal neki tudok állni megvalósítani.

Én ezt a húst még megszórtam egy kis általam kevert arab fűszerrel melyet megtaláltok evinenikulinariskalandozasai.blogspot.hu weboldalon.

hozzávalók / 3 adag

Hús

Pác

Szólj hozzá!

elkészítés

A Hús:

  1. Kivesszük a húst a pácból, lecsepegtetjük, enyhén sózzuk, borsozzuk, és egy serpenyőben minden oldalát 2-3 perc alatt megpirítjuk.
  2. Ezután alá öntjük a pácot, és a 200 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 15 perc alatt megsütjük. Ez idő alatt a pác is besűrűsödik.
  3. Tálalásnál a besűrűsödött, megsült páclével locsoljuk meg a húst.

Pác:

  1. A narancs sárga héját lereszeljük, levét kicsavarjuk. A pácot elkeverjük, és legalább 3-4 órára beletesszük a csirkemelleket egyben pácolódni. A hűtőben tartjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 20x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 167
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirke narancsos pácban, mustáros pácolt sült csirke, pácolt csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

350
csirkemell filé 75 dkg
bors 0 ízlés szerint
1 kávéskanál
narancslé 1 narancsból nyert
narancshéj 1 narancsból nyert
dijoni mustár 1 ek
olívaolaj 2 ek