Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos káposztasaláta 2. - chilis

Narancsos káposztasaláta 2. - chilis
Narancsos káposztasaláta 2. - chilis
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (32)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptett a TV Paprika magazin egyik számában láttam és megtetszett.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Diétához önmagában vacsorára.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát vékony csíkokra vágjuk vagy finomra gyaluljuk..
  2. A narancsot gerezdekre szedjük.
  3. Egy tálban összeforgatjuk és hozzáadjuk a többi hozzávalót.
  4. Chilipaprikát ízlés szerint adunk hozzá.

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 550
elküldve: 0
receptkönyvben: 145
elkészítve: 4/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Big Boss

Mióta szakács: 2010.09.20.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: Márton-nap

egyéb elnevezések

vöröskáposzta-saláta naranccsal

Hozzászólások (32)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bubu46
Bubu46 Sat, 2013-01-26 11:55

A mai sült csirkéhez ez lesz az ebéd- borecettel csináltam és egy csipet sóval - tökéletes ! Köszönöm, ennek lesz még folytatása...

nyamóka
nyamóka / nyamóka Sat, 2011-01-15 15:02

Kedves Big Boss!
Tegnap ez a finom saláta volt a sültünk méltó kisérője, nagyon finom volt! A maradékot felfaltam vacsorára, holnap készítem a következő adagot, mert még nem tudtam betelni vele.:-)
A színe pont olyan gyönyörű, mint a fotón! :-) Köszönöm a receptet! Üdvözöl: Éva

Big Boss
Big Boss / Big Boss Sat, 2011-01-15 17:59

Kedves Éva!
Ez egy jó kis téli vitaminforrás.Örülök hogy nektek is ízlett.Üdv:DÉnes

szalánczi zsuzsa
szalánczi zsuzsa Sat, 2010-11-27 14:19

Kedves Big Boss!

Márton napján elkészült a fenti remekmű - narancsos kacsához csúsztatónak. Lakmározás előtt hűtőben pihent fél napig, hogy az ízek jobban összeérjenek. Királyi csemege, mindenképp megismétlendő. Köszi az ötletet.

z1
z1 / z1 Tue, 2010-11-16 22:47

Megvagy OK!
( Admin!: Még egyszer bocs. Korrekt voltál. )

laraed
Edit / laraed Mon, 2010-11-15 19:39

Kötözködünk ... kötözködünk...???:)))))))))))))))))))))))))))))))Üdv Edit

z1
z1 / z1 Mon, 2010-11-15 19:48

Ohhh, csak érdeklődünk, érdeklődünk...
Hátha esetleg jobb lesz.
Baráti ráhatás.
Ha nem próbálja ki akkor sosem tudja meg...
Z.
...egyszer írtam valahol, hogy tücsköt is ennék.
Persze csak sütve.
Azért mindennek van határa!:)))))

Big Boss
Big Boss / Big Boss Mon, 2010-11-15 23:52

Drága barátom Z1!
Már egy kis baráti ráhatást én is eszközölnék!Hol találom meg a kezed munkáját?Kíváncsivá tettél, hova menjek?Üdv. Dénes

z1
z1 / z1 Tue, 2010-11-16 21:55

Vezérem!
Azt hiszem ere csak egy lehetőséged van, hogy kitapasztald, ha az asztalomhoz ülsz. Szerinted van erre lehetőség? ( akarat, távolság, idő, lehetőség, helyhiány STB? ... rajtad múlik. ) Ha igen , akkor borítékolhatóan a vendégem vagy, ha nálam is minden stimmel. Ígérem, ha vállalkozol, akkor az orrod előtt főzök Nektek gyorsan igen-igen jót, feltéve, ha idő előtt be nem málnázunk:))))))) ...az is benne van. ...utána süti. Az fontos!
Z.

Big Boss
Big Boss / Big Boss Tue, 2010-11-16 22:07

Drága barátom Z1! Lehet neked ellenállni? Ezt a nagyszerű lehetőséget biztosan kihasználom! Hova menjek?Üdv. Dénes

z1
z1 / z1 Tue, 2010-11-16 22:20

Küldj priv. e-mail címet, vagy tel. számot erre a számra sms-ben: Onnan folytatjuk.
törölve
(Szerk.)

z1
z1 / z1 Tue, 2010-11-16 22:39

Admin!
Elnéztem.
Bocsi!
(... nem a ripacs!)
Z.

z1
z1 / z1 Tue, 2010-11-16 22:33

...il töröltem volna. De valaki. Vajon ki? El sem tudom képzelni... Mindezt nem tette lehetővé. Köszi. ... majd számot váltok. Dénes! Hívj nyugodtan. Mint mondtam "virtuálisan nem lehet megsértődni.": minek ?
Z.

z1
z1 / z1 Mon, 2010-11-15 19:33

...ha a roppanós a cél akkor OK.
A sót és a borsot azt hittem, hogy csak kifelejtetted a leírásból.
Az mint tudod nem csak sóz ill. borsoz, kvázi ízt ad hozzá, vagy emel ki, hanem "ellágyítja" a - ebben az esetben ugyebár a káposzta - zöldség rostjait.
Mint pl. amikor egy egyszerű hagymasalátát csinálsz.
...azért én egy mirinyót tennék bele.
A véleményem szubjektív!!!
Z.

z1
z1 / z1 Mon, 2010-11-15 19:03

Szeva Vezér!

Nézem a képet.
Szép.
Azon gondolkozom, hogy mennyire lehet "puha" a káposzta, vagy direkt hagytad ressre?
...ha direkt, talán frissen túl kemény. Ergo élvezhetetlen annak aki így nem szereti. Persze, ha rossz a foga, ne egyen ilyesmit... mondhatnám gunyorosan. De nem mondom!!! Nem sóztad, nem borsoztad az összeforgatás előtt? Tényleg érdekelne.
Köszi:
Z.

Big Boss
Big Boss / Big Boss Mon, 2010-11-15 19:14

Drága barátom z1!
Már hiányoltalak.Örülök hogy tetszik a kép.Ennek a káposztának az ízét a narancs és a csili adja meg.Nem illik hozzá a só és a bors.Valóban roppanós maradt,érdemes finomra gyalulni.Mi így szeretjük.Üdv:Dénes

Big Boss
Big Boss / Big Boss Tue, 2010-11-09 07:54

A természet gyönyörű, így talán szívesebben eszik az ember több vitamint.Jó étvágyat hozzá! Üdv. Dénes

bokine
bokine / bokine Mon, 2010-11-08 11:28

A szakácsnak, fényképésznek és a tálalónak is gratulálok!!! Puszi: Erika

127
vöröskáposzta 0.5 közepes fej
narancs 2 közepes db
olívaolaj 2 ek
almaecet 1 ek
citromlé 1 ek
chili 0 ízlés szerint