Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros szűzérmék

Mustáros szűzérmék
Mustáros szűzérmék
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha az ember nem címkézi fel a mélyhűtőbe tett húsokat, könnyen meglepetés éri, ha kiolvadnak. Ezzel a szűzérmével is így jártam. Sajnos nem volt sok időm, hogy sütőben hosszasan sütögethessem, ezért kitaláltam egy serpenyős husit. A családnak nagyon ízlett, és elkészült, mire a fiam felébredt.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzérmét ujjnyi vastag karikákra szeleteljük. Egy tálba beleteszünk 3-4 teáskanálnyi flekken fűszersót, olívaolajat és 3-4 evőkanálnyi mustárt. Összekeverjük, és beleforgatjuk a hússzeleteket.
  2. A bacont felkockázzuk, az újhagymát és a vöröshagymát karikákra vágjuk.
  3. Egy nagyobb serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd ezen megsütjük a bacont. Ha kisült a zsírja, rátesszük a hagymákat is, és megfonnyasztjuk rajta.
  4. Amikor a hagymák is elkészültek, erre a pecsenyealapra tesszük rá a bepácolt szűzérme szeleteket, és készre sütjük őket.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 18 838
elküldve: 11
receptkönyvben: 83
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Mártuci

Mióta szakács: 2013.05.30.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mustáros szűzpecsenye, baconös szűzérme, mustárban pácolt sertésszűz

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

414
sertésszűz 50 dkg
bacon 10 dkg
vaj 3 dkg
újhagyma 3 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
flekken fűszerkeverék 3 teáskanál
mustár 3 ek
olívaolaj 0.5 dl