r
Nosalty Logó

Mustáros szósszal töltött csirkecomb

Szega
Mustáros szósszal töltött csirkecomb
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

387
Kalória
24.6g
Fehérje
3.1g
Szénhidrátok
30.3g
Zsír
126.5g
Víz
136.3g
Koleszterin
601.7mg
Rost
1.4g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 387 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1550 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 122 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    591.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    256 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    126.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    260 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    322 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 387 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.4 g

Zsír

  • Összesen
    121.3 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    545 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2367 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    391 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1024 mg
  • Nátrium
    710 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    505.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    401 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    1038 micro
  • β-crypt
    241 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    562 micro
Összesen 1550 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    39.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    101 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 122 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, és kicsit a bőre alá nyúlunk, helyet adva a későbbi szósznak. Megsózzuk a fűszersóval alul, felül, és a bőre alatt is egy kicsit.
  2. Egy kisebb tálba belekanalazunk kb 4 kiskanál mustárt, majd beleszórjuk a reszelt sajtot.
  3. Nagyon apró kockákra vágjuk a hagymát, az ecetes csemegeuborkát, a paradicsomot és a paprikát, majd ezt is a tálba pakoljuk. Egy kis olívaolajat adunk hozzá, és a fűszert, majd az egészet jól átdolgozzuk.
  4. Egy kiolajozott tepsibe fektetjük a combokat, és a bőre alá tuszkoljuk a masszánkat. Lefedjük, és 180 fokon 40 percig sütjük, majd szabadon kb 15 percig, hogy a teteje megpiruljon.
  5. Miközben sülnek a combok, összedobunk egy friss salátát köretnek.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Nincs nagyon története. Ezek voltak otthon. Viszont nagyon ízletes étel született belőle. Ha valamelyik hozzávalót kevésnek vagy éppen soknak érezzük, akkor nyugodtan változtassunk. Nekem például egy nagyobb hagymám volt itthon, és annak csak a felét használtam. A csemegeuborkám meg kicsi volt, abból nekem 2 is ment bele.

További receptek

Csirkés vadasmártás

A vadasmártás szelídebb, csirkés változata épp oly finom, mint a marhából vagy vadhúsból készült verziója. Pirított szalvétagombóccal tálalva egyik nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Pikáns vadasmártás szarvassal

A vadas a magyarok nagy kedvence, és rengeteg verziója létezik: ki pikánsan, ki édesebben, ki habarással, ki anélkül készíti. Egy viszont biztos, hogy eszméletlen finom, laktató, és a ...

Lurpak

Címlapról ajánljuk

A dubaji csoki után most a vattacukros Angel Hair hódít...

Ezt nem láttuk jönni. Már hosszú hónapok óta tart a dubajicsoki-őrület, és úgy tűnt egyhamar nem is fog alábbhagyni a lelkesedés iránta. Most azonban új kihívó tűnt fel a láthatáron. Az Angel Hair, azaz angyalhaj csokoládé meghökkentő külsejével borzolja a kedélyeket.

6 alapanyag, amit nem szabadna mogyoróvajjal párosítani

Manapság már itthon is egyre népszerűbb alapanyag a mogyoróvaj, amit általában zabkásába teszünk vagy dzsemmel szendvicset készítünk belőle. De nem minden párosítás ennyire szerencsés: mutatjuk, mivel nem érdemes kombinálni, hogy ne térjünk le a harmonikus ízek útjáról.

Top Receptek

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...