Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-mandulás müzli

Mézes-mandulás müzli
Mézes-mandulás müzli
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindennapi reggelink része. Olcsóbb, egészségesebb és finomabb a saját készítésű, akármelyik kész müzlinél. (Még egy finomság, amit a hotel konyháján megtanultam.)

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Én általában este szoktam elkészíteni, így másnap reggelre a zabpehely és a mazsola teljesen megszívja magát, és az egész müzli átveszi a pirított mandula ízét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lehetőleg előre aprított mandulát szerezzünk be, ha pedig nem sikerül, akkor sima mandulát aprítsuk nagyobb darabokra, és forró serpenyőben pirítsuk meg.
  2. A zabpelyhet felöntjük annyi vízzel, h kicsit ellepje. (Ha valaki rövid időn belül akarja elfogyasztani, az forró vízzel felgyorsíthatja a puhulást) Elkeverjük benne a joghurtot, mézet, mandulát és mazsolát. Majd a hűtőben állni hagyjuk.
  • elkészítettem: 200 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 271
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, reggeli
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: osztrák
fogyókúra: AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport
kalória: magas
diéta: tojásmentes

egyéb elnevezések

joghurtos müzli, mandulás reggeli

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

906
zabpehely 10 dkg
mandula 5 dkg
mazsola 5 dkg
joghurt 1 dl
méz 1 teáskanál