Nosalty Logó

Mézes-barbecue szószos csirkeszárnyak

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Mézes-barbecue szószos csirkeszárnyak
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
grill
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 757 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1512 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 126 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.7 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    368 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2466.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    1868 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1024 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 757 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.3 g

Zsír

  • Összesen
    85.6 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4932.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    841 mg
  • Nátrium
    3736 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.3 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    551 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2048 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 1512 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    412.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    312 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    171 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 126 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókból készítsük el a pácot a csirkéhez. Pácoljuk be a csirkét és hagyjuk legalább 1órán át pácolódni (egy éjszaka még jobb lenne).
  2. Tegyük a szárnyakat forró grillrácsra, és legalább 15 percig, avagy amíg aranybarna nem lesz, süssük.
  3. A maradék páclével ne feledjük el időközben meglocsolni.
  4. Tálaljuk forrón, friss, házi készítésű hasábburgonyával vagy uborkából, salátából és káposztából készült salátaágyra helyezve.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 16
  • 7 napos nézettség: 73
  • Össznézettség: 22434
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ismét csodaszép idő van, közeleg a hétvége is. Nálunk ez is egy újabb alkalom, hogy kettecskén átadjuk magunkat az élet apró örömeinek, és élvezzük a minket körülvevő szépséget a csodaszép kertünkben.

Hozzászólások

Brigonia79

Ez valami ISTENI! Szinte az egészet megtudtam volna enni egyedül. :-)

Törölt felhasználó

Örülök, hogy ízlett, és hogy sikert aratott a recept! Remélem máskor is elkészíted majd. Szép napot!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek