r
Nosalty Logó

Meggyes-cseresznyés pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Álmos
Meggyes-cseresznyés pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
140 °C
  • 7% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Tésztához

Töltelékhez

A kenéshez

Összesen 800 kcal
  • 7% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Tésztához

Töltelékhez

A kenéshez

Összesen 4789 kcal
  • 7% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Tésztához

Töltelékhez

A kenéshez

Összesen 215 kcal
  • 7% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    28.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    835.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    219 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.7 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 800 kcal
  • 7% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77 g

Zsír

  • Összesen
    173.4 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    683 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5013.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    1315 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    2029 mg
  • Nátrium
    1299 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    706 g
  • Cukor
    140 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    189 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    232 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    272 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    205 micro
  • Kolin:
    559 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    820 micro
Összesen 4789 kcal
  • 7% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    226.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 215 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Töltelékhez

A kenéshez

Elkészítés

Tésztához

  1. Az alapanyagokat összekeverjük. A tejet csak óvatosan adagoljuk, hogy gyúrható legyen a tészta. Ha megvan, kétfelé vesszük. Tepsit kikenjük vékonyan zsírral. A kinyújtott tésztát beletesszük.

Töltelékhez

  1. Lecsöpögtetjük a gyümölcsöt.
  2. A tészta alját megkenjük baracklekvárral. Aztán jöhet vegyesen a gyümölcs. Tetejét megszórjuk fahéjas cukorral, és befedjük a maradék kinyújtott tésztával.
  3. Villával megszurkáljuk a tetejét, és megkenjük a felvert tojással. 140 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.

A kenéshez

  1. Ha megsült, tetejét tejjel megkenjük.
  • Sütés hőfoka: 140 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1831
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Álmos 2 recept

Üdvözletem! Megkívántam az édességet. És ezeket az alapanyagokat találtam otthon. :)

Hozzávalók

Tésztához

Töltelékhez

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!