Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás sajtkrém

Medvehagymás sajtkrém
Medvehagymás sajtkrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez lényegében egy egyszerű krém, ami nagyszerű mártogatni és szendvicskrémnek is.

Barátnőimmel ha összejövünk, az utóbbi időben egészséges nasi gyanánt mindig sajtos mártogatóst készítünk, és legtöbbször répával, uborkával, paprikával ezt rágcsáljuk. :)

Sokféleképpen lehet ízesíteni, nekem ez a medvehagymás a kedvencem, úgyhogy fagyasztottam is le aprított medvehagymát, hogy később is el tudjam majd készíteni. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Pirítóssal, friss bagettel is nagyszerű.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg és aprítsuk fel a medvehagymát (ha nem szeretjük darabosan, össze is turmixolhatjuk).
  2. Keverjük össze a sajttal és a tejföllel, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Tetszés szerinti zöldségeket vágjunk fel csíkokra, és a krémbe mártogatva már fogyaszthatjuk is. :)
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 562
elküldve: 2
receptkönyvben: 59
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Audrey

Mióta szakács: 2013.10.02.
71 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

medvehagymás krém, medvehagymás mártogató, medvehagymás szendvicskrém, medvehagymás dip, medvehagymás szósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

271
tömlős krémsajt 100 g
tejföl 140 g
medvehagyma 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint