Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Malackás franciasaláta

Malackás franciasaláta
Malackás franciasaláta
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Így mindenkinek jobban ízlik. :-)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát karikára vágjuk, és kirakjuk vele a tál alját.
  2. A franciasaláta alapot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  3. A tejfölt a majonézzel, a sóval és a citromlével összekeverjük.
  4. Hozzákeverjük a kihűlt zöldségalapot, és megformázzuk a malackát a kép alapján.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 641
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tóthné Timi

Mióta szakács: 2014.04.18.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

franciasaláta, majonézes zöldségsaláta, franciasaláta malacformával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

429
franciasaláta alap 1 kg
tejföl 2 dl
majonéz 25 dkg
citromlé 1 tk
1 tk
párizsi 5 dkg
uborka 0.5 kg
fekete bors 2 szem