Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marcipános szilvás bonbon

Marcipános szilvás bonbon
Marcipános szilvás bonbon
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel közeleg a Karácsony, úgy gondoltam, megpróbálkozom szaloncukor helyett egy finom bonbonnal! Íme az eredmény! :)

hozzávalók / 4 adag

Bonbonhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

Bonbonhoz

  1. Az aszalt szilva magjának a helyére betesszük az egész mandulát.
  2. A marcipánt kinyújtjuk kb 3 mm vastagra, 4 cm-es csíkokra vágjuk. A csík végére helyezzük a töltött szilvát, amikor a marcipán összeér, akkor a maradék marcipánt levágjuk, így járunk el a maradék csíkkal és szilvával.
  3. A beburkolt szilvákat oválisra formázzuk úgy, hogy a szilvát mindenhol befedje a marcipán, majd a felesleges marcipánt levágjuk.
  4. Ezeket csokoládéba kimártjuk, majd ha rákötött a csokoládé, fehér csokoládéval keresztbe csíkozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 515
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Datti

Mióta szakács: 2014.04.29.
9 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

csokis bonbon marcipánosan, marcipános szilvás bonbon, csokis bonbon marcipánosan aszalt szilvával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1296
marcipán 30 dkg
aszalt szilva 20 dkg
mandula 10 dkg
étcsokoládé 40 dkg
fehér csokoládé 10 dkg