Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mangós csirkemell crème fraîche-val

Mangós csirkemell crème fraîche-val
Mangós csirkemell crème fraîche-val
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt még egy kis mangó chutney maradékom, ez lett belőle.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd kb. 2 cm-es csíkokra vágjuk. A hagymát megpuccoljuk, karikára vágjuk. A fokhagymát apró kockákra vágjuk.
  2. A lisztet elkeverjük a gyömbérrel, curry porral, cayenni borssal és a paprikával. A húst a fűszeres lisztben jól átforgatjuk.
  3. A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk. A húst erős lángon 3 perc alatt átsütjük, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, további 2 percig sütjük.
  4. Hozzáadjuk a mangó chutney-t, és felöntjük az alaplével, 10 percig főzzük. Hozzákavarjuk a crème fraîche-t. Sóval és citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 455
elküldve: 2
receptkönyvben: 52
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1949 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemell mangó chutney-val, gyömbéres-mangós csirkemell curry-vel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

495
csirkemell filé 300 g
újhagyma 3 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
gyömbér 0.5 tk
curry por 1 tk
cayenne bors 1 csipet
finomliszt 1 evőkanál
fűszerpaprika 0.5 teáskanál
szárnyas alaplé 2 dl
mangó chutney 2 ek
crème fraîche 100 g
citromlé 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
vaj 1 ek