Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandarinszószos kacsasaláta

Mandarinszószos kacsasaláta
Mandarinszószos kacsasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mandarin kiemeli a kacsa ízét, és segít a benne lévő zsírt is lebontani emésztés közben. Tovább variálható egyéb zöldségek hozzáadásával, pl. saltottahagyma, kaliforniai paprika. Aki nem sajnálja a kalóriát, mézet, agávé nektárt vagy cukrot is keverhet a szószba.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Krutonnal, pirítóssal, laposkenyérrel is párosíthatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát megmossuk, ha kell, és falatnyi darabokra vágjuk.
  2. A pak-choit leveleire szedjük, megmossuk, megszárítjuk, feldaraboljuk.
  3. A sült kacsamellet felkockázzuk, a salátával és pak-choi-jal összekeverjük, és két tányéron elosztjuk.
  4. A mandarin levét kifacsarjuk.
  5. Az olívaolajat és a mandarinlevet egy kis kancsóban összekeverjük, és a két salátára csurgatjuk. Azonnal tálaljuk.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 479
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kacsamelles saláta, tavaszi mandarinos saláta kacsamellel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

385
salátakeverék 10 dkg
pak-choi 1 db
kacsamell 1 közepes db
olívaolaj 2 ek
mandarin 1 közepes db