Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnás panna cotta

Málnás panna cotta
Málnás panna cotta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, könnyű, sokoldalúan fogyasztható, ízlesünknek és az évszaknak megfelelően friss vagy fagyasztott gyümölcsökkel, különféle öntetekkel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet a tejszínnel, cukorral és a vaníliarúd kikapart belsejével forrásig hevítjük.
  2. A zselatint egy kevéske forró folyadékban feloldjuk, majd az egész mennyiségbe belekeverjük.
  3. 6 kicsi kerámiatálkát hideg vízzel kiöblítünk, és a krémet elosztjuk benne, majd ha szobahőmérsékletűre hűlt, akkor néhány órára vagy egy éjszakára hűtőben pihentetjük.
  4. Tálalás előtt a tálka oldalánál a krémet késsel meglazítjuk, esetleg a tálkát forró vízbe mártjuk, és lapos tányérra kifordítjuk az édességet, amit aztán ízlés szerint díszítünk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 14 369
elküldve: 2
receptkönyvben: 199
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Tomatotree

Mióta szakács: 2011.10.09.
255 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnás tejszíndesszert, panna cotta, panna cotta málnásan

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

298
habtejszín 5 dl
tej 3 dl
cukor 3 ek
vanília 1 db
zselatin 15 g