r
Nosalty Logó

Majorannás sült kacsacomb almával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
kovex
Majorannás sült kacsacomb almával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 1878 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 3757 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 232 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.3 g

Zsír

  • Összesen
    174.3 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    328 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1108.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    624 mg
  • Nátrium
    274 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 1878 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.6 g

Zsír

  • Összesen
    348.5 g
  • Telített zsírsav
    115 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    165 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    657 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2216.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1249 mg
  • Nátrium
    549 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.5 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    730.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    443 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    225 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    281 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 3757 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    137.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almát kimagozzukés félbe vágjuk.
  2. A kacsacombok bőrös részét rombusz alakban bevágjuk, majd sóval, borssal, majorannával befűszerezzük, serpenyőben kérget sütünk rá.
  3. A combokat betesszük a tepsibe, vizet öntünk alá, az almaszeleteket a combok közé, illetve combokrateszünk.
  4. A tepsit alufóliával légmentesen befedjük, és 150 fokon2 órát sütjük, majd levesszük a fóliát, és 175 fokon kb. ½ órát sütjük, és a saját levével5 percenként locsoljuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12425
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és nagyon finom, a sült alma kitűnő. Párolt káposztával és krumplipürével tálaljuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek