Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majorannás sült kacsacomb almával

Majorannás sült kacsacomb almával
Majorannás sült kacsacomb almával
165 perc / előkészület: 15 perc sütés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és nagyon finom, a sült alma kitűnő. Párolt káposztával és krumplipürével tálaljuk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát kimagozzuk és félbe vágjuk.
  2. A kacsacombok bőrös részét rombusz alakban bevágjuk, majd sóval, borssal, majorannával befűszerezzük, serpenyőben kérget sütünk rá.
  3. A combokat betesszük a tepsibe, vizet öntünk alá, az almaszeleteket a combok közé, illetve combokra teszünk.
  4. A tepsit alufóliával légmentesen befedjük, és 150 fokon 2 órát sütjük, majd levesszük a fóliát, és 175 fokon kb. ½ órát sütjük, és a saját levével 5 percenként locsoljuk.

  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 497
elküldve: 3
receptkönyvben: 80
elkészítve: 8/12
Facebookon megjelent: -

szakács

kovex

Mióta szakács: 2011.12.24.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
receptverseny: Liza, a rókatündér receptverseny
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

almával sült kacsacomb, sült almás kacsacombok

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Astrum
Astrum Fri, 2014-12-26 20:18

Nagyon finom lett, az egész családnak ízlett! Köszönöm a receptet!

1878
kacsacomb 4 db
alma 2 db
fokhagyma 2 gerezd
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek