r
Nosalty Logó

Liszt nélküli kakaós piskóta túrókrémmel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Liszt nélküli kakaós piskóta túrókrémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 455 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 3628 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 203 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    845.5 g
  • Cink
    164 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    127 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    267 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    306 micro
Összesen 455 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    187.7 g

Zsír

  • Összesen
    294.1 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6764.3 g
  • Cink
    1308 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    938 mg
  • Vas
    1013 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    2139 mg
  • Nátrium
    884 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    726.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    774 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    237 micro
  • Kolin:
    1426 mg
  • Retinol - A vitamin:
    774 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2446 micro
Összesen 3628 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    379.6 g
  • Cink
    73 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    57 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    34 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 203 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótát elkészítjük. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a sárgáját az édesítővel és a kakaóporral habosra keverjük, s végül az egészet egybe tesszük átkeverjük.
  2. Két lapot sütünk ebből: a tepsire sütőpapírt teszünk, és a fele masszát elkanalazzuk rajta, és 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük. Ha kész, akkor feltekerjük még melegen, majd jöhet a másik adag.
  3. A túrót a mascarponéval, citromlével, tejjel és édesítővel jól kikeverjük.
  4. Ha kihűltek a feltekert piskóták, akkor leszedjük róla a sütőpapírt, majd a krém felével megkenjük, majd rátesszük a másik lapot, előtte ezt is megkenjük, de egy picit hagyjunk a krémből a tetejére. Ha megkentük az egymásra rakott lapokat, akkor feltekerjük, és a tetejére pakoljuk a maradék krémet, és megszórjuk kakaóporral. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 204
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 42204
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 05.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Imádom a túrós piskótákat, de mivel figyelnem kell, hogy nem ehetek lisztes, cukros dolgokat, hát csináltam büntetlen finomságot!

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek