Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós máj babbal

Lecsós máj babbal
Lecsós máj babbal
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon 2 doboz sós vízben eltett bab. Ez született belőle. Friss, foszlós, fehér kenyérrel pillanatok alatt elfogyott.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feldaraboljuk a zöldségeket és a megtisztított májat. A babot átöblítjük, leszűrjük.
  2. A kacsazsíron először a paprikát kezdjük pirítani, majd pár perc után hozzáadjuk a karikára vágott hagymát. (Már ekkor meghintjük egy pici sóval.)
  3. Amikor a paprika félig roppanós lett, mehet rá a paradicsom. Egyet rottyan, és a felkockázott májat is hozzáadjuk. Újra sózzuk. Nagyjából 20 perc alatt omlósra pirul.
  4. Óvatosan összeforgatjuk a kétféle babbal, megvárjuk, amíg összemelegszik, de már nem főzzük tovább.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 129
elküldve: 2
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ceglédi Manka

Mióta szakács: 2019.04.21.
12 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

májas lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

535
kacsazsír 2 ek
vöröshagyma 1 nagy db
paprika 3 közepes db
hegyes erős paprika 0.5 db
paradicsom 6 közepes db
csirkemáj 50 dkg
cannellini bab konzerv 1 doboz
vörösbab 23 dkg
0 ízlés szerint