Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsókolbász velesült zöldségekkel

Lecsókolbász velesült zöldségekkel
Lecsókolbász velesült zöldségekkel
75 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mert a lecsókolbászt nem csak főzni lehet!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat előfőzzük.
  2. Közben a hagymát megpucoljuk, a paprikákat és a kolbászt hosszában félbevágjuk, a hagymát felezzük. Egy serpenyőbe olajat öntünk, belefektetjük a zöldségeket és a lecsókolbászt, amit villával megszurkálunk. Sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá még kevés olajat.
  3. Letakarjuk egy alufóliával. Berakjuk a 180 fokra hőlégkeveréssel előmelegített sütőbe.
  4. 20 perc után levesszük a fóliát, 10 perc után megfordítjuk. A krumplikat hosszában bemetsszük. Újból megszórjuk az egészet a fűszerekkel, és készre sütjük.
  5. Tálaláskor a felét egy tányérra pakoljuk, a krumpliba teszünk vajat és pestot, meglocsoljuk a zsírjával.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 637
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Tepsis krumpli lecsókolbásszal, lecsókolbászos egytálétel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

609
lecsókolbász 25 dkg
paprika 1 db
hegyes erős paprika 1 db
paradicsom 2 db
vöröshagyma 1 nagy fej
burgonya 3 db
0 ízlés szerint
fekete bors 3 csipet
napraforgó olaj 1 ek
vaj 1 ek
medvehagyma pesto 2 ek