Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lasagne réteslapból

Lasagne réteslapból
Lasagne réteslapból
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem a lasagne tésztát sosem sikerült rendesen kifőzni. Vagy összeragadt vagy kemény maradt. Réteslapom volt itthon, így csináltam meg. Azóta is így kéri a család!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst kevés olajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a paradicsompürét és a fűszereket, majd mikor felrottyant, beleöntjük a tejszínt is.
  2. Egy tepsit megkenünk olajjal, és 2 db réteslapot belefektetünk. Erre tesszük a massza 1/3-át. Utána még 2 db réteslap-massza-réteslapok-massza.
  3. Végül a legfelső masszára szórjuk a reszelt sajtot, és előmelegített sütőben megsütjük.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 087
elküldve: 3
receptkönyvben: 72
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Manda

Mióta szakács: 2011.07.14.
21 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lasagne másképp, paradicsomos-húsos rétes

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kexie
Kexie / Kexie Fri, 2011-09-30 18:37

A lasagne tésztát nem kell kifőzni. Egyébként jó ötlet, legalább nem kell olyan sokáig sütni :)

mallmax
Manda / mallmax Fri, 2011-09-30 19:23

Ezt jó tudni ;) Amit a Tescoban vettem,azon ugy írják,hogy főzzem ki.Na ez az ami nekem sosem sikerült.Köszi!

418
paradicsomszósz 250 ml
főzőtejszín 200 ml
darált sertéshús 30 g
oregánó 1 tk
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
réteslap 6 db
sajt 20 dkg
ételízesítő 1 teáskanál
napraforgó olaj 1 ek