r
Nosalty Logó

Kukoricapelyhes csirkecombok sütőben sütve

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Gabys
Kukoricapelyhes csirkecombok sütőben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 787 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3148 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 134 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.9 g

Zsír

  • Összesen
    44.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    857 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    299 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    266.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    316 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 787 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.7 g

Zsír

  • Összesen
    179.2 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    844 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3427.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    205 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    1530 mg
  • Nátrium
    1194 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    260 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1065.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1281 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    224 mg
  • D vitamin:
    376 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    911 micro
  • Kolin:
    604 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1262 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    120 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1039 micro
Összesen 3148 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    146.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 134 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Combokról a bőrt lehúzzuk, forgónál kettévágjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. Enyhén besózzuk, a csirke fűszersóval alaposan bedörzsöljük. Hagyjuk állni egy jó fél órát. (Addig megpucoljuk, kockákra feldaraboljuk a krumplit.)
  2. Teflontepsit ecsettel vékonyan kikenünk olajjal.
  3. A 2 tojáshoz hozzáöntünk kb. 1 dl. olajat, felverjük. Bepanírozzuk a combokat. Liszt, olajos tojás, kukoricapehely. A kukoricapehelybe a tenyerünkkel belenyomkodjuk a husi mindkét oldalát, hogy minél több ragadjon rá. A kiolajozott tepsibe rakosgatjuk. Alufóliával szorosan lezárjuk. Előmelegített sütőben kb. 45 percet sütjük.
  4. Kivesszük a sütőből, óvatosan kibontjuk a fóliát, a csirkecombokat lapát vagy széles fakanál segítségével kiszedjük egy tányérra. A tepsibe beleszórjuk az előkészített krumplit, enyhén megsózzuk, megforgatjuk. Visszahelyezzük a csirkecombokat, lefedjük újra a fóliával, és kb. 20 percig tovább sütjük, amíg a krumpli megpuhul, megsül.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 65 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 21109
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 24.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Női újságban találtam az alapreceptet. Igazából a panírozási ötlet tetszett meg. Az elkészítésen módosítottam, és itthon a fiúk véleménye alapján a "máskor is csinálj ilyet" besorolást nyerte. :)

Hozzászólások

fehérke37

Mi lett a b?rökkel? Ez a kukoricapehely a natúr m?zli?

Gabys

Kedves Fehérke, a b?röket a szemétbe dobtam, a kukoricapehely pedig a natúr "Corn Flakes" nevet visel? termék.

Gabys

.

fehérke37

Kösz a választ erre gondoltam,jó hogy eszembe juttattad a Corn Flakes-t,régen vettem már

vmzsuzsa

Nagyon tetszik a recepted, szívesen megcsinálom, csak van egy kérdésem. Ha nem sütök vele krumplit, a csirkecombnak kell a 60-65 perc sütés, hogy átsüljön? Zsuzsa

Gabys

Kedves Zsuzsa, bocsánat a kés?i válaszért, de nem voltam net közelben. Nem tudom azóta elkészítetted e, de szerintem kell 50-60 perc a teljes átsüléshez, persze ez süt? függvénye is. Megégni biztos nem fog a fólia miatt. Én eddig csak krumplival együtt csináltam, örülnék, ha megírnád - másoknak is biztos segít - hogyan sikerült krumpli nélkül. Köszönöm! Gabi

Törölt felhasználó

Ez ,tényleg nagyon finom lett ! Köszi a receptet:)

Gabys

Nagyon szívesen és örülök hogy ízlett! Köszönöm, hogy megírtad:) Szép hetet kívánok:) Gabi

liana001

Tegnap ez volt az ebédünk ? isteni lett! Remélem, nem követtem el nagy ?szentségtörést? azzal, hogy rajta hagytam a b?rét ? mi így szeretjük. Annyit változtattam még rajta, hogy a végén egy icipicit megpirítottam fólia nélkül. Mindenképpen szerepelni fog a repertoárban, köszönöm! ?

Gabys

Szia! Nagyon örülök, hogy ízlett. Jaj, dehogy követtél el "szentségtörést":) A férjem nem szereti a b?rét ezért húzom le, na de ha grillcsirkét sütök, nincs apelláta........:DDDD Szép hetet kívánok! Gabi

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ne tedd a nyers krumplit a hűtőbe: kampány indul az...

Valószínűleg volt már olyan, hogy elgondolkodtunk a boltban, vajon biztonságos-e az étel, amit veszünk, miből van a csomagolása, honnan származik, vagy hogy mit jelentenek az E-számok a címkéjén. A bizonytalanságnak vége, van ugyanis egy honlap, ahol mindenre választ találunk.

Nosalty

További cikkek