r
Nosalty Logó

Krumplipizza

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
labopetra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 456 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1816 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 113 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    19 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1218.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    226 mg
  • Nátrium
    767 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    252.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    350 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    233 micro
Összesen 456 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    76.1 g

Zsír

  • Összesen
    112.1 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    457 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4873.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    623 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    216 mg
  • Foszfor
    906 mg
  • Nátrium
    3070 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1009.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    536 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    166 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    409 mg
  • Retinol - A vitamin:
    406 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1400 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    932 micro
Összesen 1816 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    477 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 113 Kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy mély tálban elkeverjük a tojást és a tejszínt, ebbe reszeljük a meghámozott krumplit.
  2. Sózzuk, és olajjal vagy vajjal kikent tepsibe öntjük, egyenletesre simítjuk, és megsütjük (15-20 perc).
  3. A megsütött tésztára karikázzuk a hagymát, a kolbászt és a paradicsomot, megszórjuk oregánóval, meghintjük reszelt sajttal.
  4. A sütőbe visszatéve addig sütjük, amíg a sajt szép piros lesz.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 37425
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 09.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Krumplipizza
labopetra 65 recept

Többféle recept létezik az elkészítésére. Lehet magát a krumplit ízesíteni, és úgy sütni, vagy különböző feltétekkel, mint a pizzát. Lehet kerek pizzasütő tálban is sütni.

Hozzászólások

szteri

Kedves Labopetra! Ma ebedre keszült a recepted alapjan a Krumplipizza. De ennek se teszta allaga, se ize nincs. Leginkabb sült-fött krumplira hasonlit az egesz. Nem kell a hozzavalokhoz veletlenül liszt??

labopetra

Kedves szteri! Csak az alakja hasonlít a pizzára, íze inkább a rösztire. Persze van, aki abba tesz lisztet, van aki nem. Ha az ízét nem érzed elég karakteresnek, akkor f?szerezd ízlésed szerint. Szép napot!

szteri

Kedves Labopetra! Igen, ez inkabb röszti.... Neked is szep napot!

Törölt felhasználó

Pont ezt az ízvilágot vártam a receptt?l, nagyon ízlett mindenkinek, köszönet az ötletes receptért! :)

pussycat

Szerintem ez nem lehet iztelen. Biztosan ki fogom probalni! Majd kozlom veled, hogy milyen sikere volt az en csaladomban. Koszi az otletert.

Törölt felhasználó

Kedves Labopetra! Korábban már sütöttem pár "különlegesebb" tésztájú pizzát (csirkemell alapú, 4 féle liszttel, stb..), és mindegyik nagyon finom volt. Sajnos azt kell mondjam, hogy ez viszont rettenetes lett. Fogalmam sincs miért, ezt próbálom most kideríteni. A leírást követtem, 2 kis változtatást eszközöltem (alább). A krumpli hamar nagyon csúnya barna levet eresztett és tocsogott az egész. Mivel irdatlan mennyiség keletkezett a reszelés következtében, féltem, hogy nem lesz mi összetartsa, ezért 2 tojás helyett hármat raktam bele (plusz egy kiskanálnyi lisztet, de ez olyan kis mennyiség, hogy teljesen elveszett az egészben). Só, bors, aztán ment is be a süt?be. Az állagával teljesen elégedett voltam, nagyon szépen egyben maradt, lehetett vágni... na de a szaga! Hát az valami katasztrofális volt, és sajnos semmihez sem tudom hasonlítani, maximum ha valami lápi-csatorna szagot elképzelünk hozzá, az úgy talán megállja a helyét. A második mosogatás után is halszagú volt a tepsi, amiben készítettem. Nem is lett volna ez baj, de a "tészta" színe (zöldessárga) és az íze is legalább ennyire szörny? volt. Megpróbáltam legy?rni bel?le egy keveset, de nem bírtam megenni, ki kellett dobnom az egészet, és az ingerek következtében az étvágyam is elment jó pár órára. Nem csak nekem, hanem a páromnak is, aki segített a reszelésben, így duplán annyira sajnáltam, hogy nem jött össze. Pedig annyira szerettem volna! Valami ötlet esetleg, hogy mi lehetett a hiba? (a tojásokat mindig egyenként megszaglászom miel?tt hozzáadom valamihez, a többi hozzávalót pedig frissen vásároltam, külön-külön egyik sem volt kellemetlen szagú vagy kinézet?). A romlottságot kizárom. Létezik, hogy a burgonya a hibás? Válaszodat el?re is köszönöm! Szép napot kívánok! (Ui: remélem a hozzászólásom nem túl lehangoló, nem abból a célból született; tényleg érdekel mit ronthattam el)

labopetra

Lehet, hogy fagyott volt a krumpli? Fogalmam sincs. Mert ez a recept gyakorlatilag egy süt?ben sült tócsni. Elvileg nemigen lehet vele melléfogni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?