r
Nosalty Logó

Krémes janokiandrea konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
janokiandrea
Krémes janokiandrea konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 9% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 798 kcal
  • 9% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4787 kcal
  • 9% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 203 kcal
  • 9% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    679.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.3 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 798 kcal
  • 9% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    108.5 g

Zsír

  • Összesen
    178.8 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    1302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4074.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    1317 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    522 mg
  • Nátrium
    2071 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    661.7 g
  • Cukor
    347 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    284.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    457 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    262 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    987 mg
  • Retinol - A vitamin:
    445 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1313 micro
Összesen 4787 kcal
  • 9% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    173.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    22 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 203 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egyik csomag leveles tésztát kinyújtjuk, tepsibe tesszük, majd villával megböködjük. Előmelegített sütőbe 220 fokon kb. 15 percig sütjük. Majd ugyanígy a másik lapot is.
  2. Várjuk meg, amíg a leveles tészták kihűlnek, majd az egyiket tetszőleges méretű kockákra vágjuk. (Kb. 15 db jön ki). A másik lapot egy magasabb falú tepsibe tesszük.
  3. A tejet kettévesszük, az egyik fél litert egy nagyobb lábasba, a másik felét egy tálba.
  4. A tálba tett tejhez hozzáadjuk a 6 db tojássárgáját, a cukrot és a 3 pudingport. Összekeverjük.
  5. A lábasban lévő tejbe 2 vaníliás cukrot teszünk, majd közepes lángon elkezdjük forralni. Amíg forr, a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Ha forr, hozzákeverjük a pudingporos tejet. Jól keverjük el.
  6. Még a forró pudinghoz adjuk hozzá a felvert tojásfehérjét. Fontos, hogy forró legyen, mert hidegen már megköt.
  7. Az alsó lapra egyenletesen rákenjük a pudingot, majd rátesszük a tetejét.
  8. Teljesen kihűlve kockázható. Porcukrot is tehetünk a tetejére.
  9. Jó étvágyat! :)
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 668
  • Feltöltés dátuma: 2021. január 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Krémes janokiandrea konyhájából
janokiandrea 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...