Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes-fokhagymás-gombás tészta

Krémes-fokhagymás-gombás tészta
Krémes-fokhagymás-gombás tészta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amit éppen otthon találtam, azokat az alapanyagokat használtam fel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felolvasztjuk a vajat, beletesszük a zúzott fokhagymát. 2 percig pirítjuk.
  2. Rátesszük a szeletelt gombát. Kb. 10 percig pirítjuk.
  3. Felöntjük tejjel, a liszttel elkevert alaplével, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
  4. Amikor a mártás már sűrű, hozzáadjuk a reszelt sajtot és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
  5. Spagettit sós vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetjük, és a mártással összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 648
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtszószos tészta, gombás tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

919
gombakonzerv 1 db
vaj 10 dkg
fokhagyma 6 gerezd
finomliszt 4 ek
zöldség alaplé 3 dl
tej 4 dl
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
sajt 15 dkg
spagetti tészta 50 dkg