Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Korzikai omlett

Korzikai omlett
Korzikai omlett
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mediterrán reggeli a Briós konyhájából.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Három tojást felverünk csipet sóval, és a felhevített serpenyőbe öntjük, amibe előtte kevés vajat olvasztottunk.
  2. Egyik felére felhalmozzuk a feltéteket, és amikor a tojás teteje már csak kicsit lágy, egy gyors mozdulattal kettéhajtjuk, és tányérra helyezzük.
  3. Salátával illetve friss bagett karikákkal szervírozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 666
elküldve: 0
receptkönyvben: 132
elkészítve: 2/8
Facebookon megjelent: 1

szakács

Briós

Mióta szakács: 2013.07.19.
3 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – AB vércsoport
konyha: fúziós
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

kecskesajtos omlett, paradicsomos rántotta, bazsalikomos tojásrántotta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

665
tojás 3 db
szárított paradicsom 4 db
kecskesajt 10 dkg
bazsalikom 5 levél