Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos csirkerakottas

Kolbászos csirkerakottas
Kolbászos csirkerakottas
80 perc / előkészület: 40 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azért szeretem a rakott krumplit, mert úgy lehet variálni, ahogy az ember akarja!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A 10  tojást és a krumplit megfőzzük.
  2. Közben a hagymát felvágjuk, de nem egész apróra, hanem karikákra. A kolbászt felkarikázzuk, a csirkemellet pedig kicsi csíkokra.
  3. A hagymát megpirítjuk, majd a kolbászt és a csirkét megsütjük rajta. Majd a vegyeszöldséget megpároljuk.
  4. Fogjuk, és a megfőtt tojást karikákra vágjuk, és a zöldséggel összekeverjük.
  5. Minden kész, már csak rakosgatni kell. Fogunk egy tepsit, az aljára öntünk egy nagyon pici olajat, amit szétkenünk benne, a megfőtt krumplit alulra rakjuk, majd jön a husi, aztán a tojásos zöldség, majd ezt még egyszer megismételjük.
  6. A tetejére a tejfölt és a 2 tojást jól eldolgozva rákenjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és megsütjük. Látjuk, amikor már a sajt kezd színesedni! Na akkor jó! Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 32x22 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 958
elküldve: 6
receptkönyvben: 165
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges-húsos rakott krumpli, tojásos-zöldséges rakott csirke kolbásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1393
csirkemell filé 3 db
vöröshagyma 2 nagy fej
napraforgó olaj 2 ek
kolbász 25 dkg
tojás 12 db
mexikói keverék 450 g
burgonya 1.5 kg
tejföl 450 g
sajt 10 dkg
napraforgó olaj 1 ek