Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos-burgonyás omlett

Kolbászos-burgonyás omlett
Kolbászos-burgonyás omlett
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az omlett tökéletes fogás reggelire, de ebédnek is megállja a helyét. Sokféleképpen lehet variálni, 15 perc alatt az asztalra varázsolható. Az olaszok frittatája annyiban különbözik a magyar omlett elkészítésétől, hogy amikor már minden hozzávaló a serpenyőben van, és a tojás kezd megszilárdulni, a sütőben sütik készre. Én maradtam a tűzhelynél.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a kolbászt és a nyers burgonyakarikákat.
  2. Kevergetve sütjük a serpenyő tartalmát, majd hozzáadjuk a 3 felvert tojást, amibe belekeverjük a tejszínt. Sózzuk. Más fűszert a kolbász miatt szerintem nem igényel.
  3. Alacsony hőmérsékleten készre sütjük. Óvatosan rázogassuk a serpenyőt, így elkerüljük, hogy letapadjon az étel.
  4. Reszelt sajttal megszórjuk, félbehajtjuk, és tányérra csúsztatjuk. 
  5. Jó étvágyat hozzá!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 236
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mi van itthon

Mióta szakács: 2012.02.18.
92 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

omlett kolbásszal és krumplival, csípős kolbászos omlett, sajtos kolbászos omlett

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

637
tojás 3 db
főzőtejszín 1 dl
vöröshagyma 0.5 közepes db
csípős kolbász 10 dkg
burgonya 2 db
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint