Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászkrémes töltött bundás kenyér

Kolbászkrémes töltött bundás kenyér
Kolbászkrémes töltött bundás kenyér
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi ütős, hétvégi reggeli - hideg, téli reggeleken, klasszikus menzateával igazi nosztalgiafogás!

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Bármi, amit a klasszikus bundás kenyérhez eszünk. Mondjuk a cukrot kerülném. :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat és a héjától megfosztott kolbászt aprítóba tesszük, és krémesítjük. Minél puhább kolbászt használunk, annál kevesebb vajra lesz szükség, de ha keményebb a kolbász, akkor lehet még szükség lesz 1-2 dekára.
  2. A toast kenyereket sodrófával kinyújtjuk (ha nem elég puha, egy percig mikrózzuk előtte).
  3. Megkenjük a kolbászkrémmel, megszórjuk sajttal, majd óvatosan feltekerjük, és megtűzzük fogpiszkálóval.
  4. A tojásokat felverjük, megsózzuk, beleforgatjuk a kenyereket, és forró olajban oldalanként 2-3 percig sütjük.
  5. Lecsöpögtetjük, és azonnal tálaljuk.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 647
elküldve: 1
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
531 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: szendvics
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött bundás kenyér, bundás kenyér kolbászkrémmel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

768
toast kenyér 8 szelet
parasztkolbász 15 dkg
vaj 3 dkg
sajt 15 dkg
tojás 4 db
0 ízlés szerint