r
Nosalty Logó

Kókuszos-almás sütemény 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Kókuszos-almás sütemény 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Összesen 712 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Összesen 4278 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Összesen 228 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    33 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    511.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.2 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    203 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 712 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.1 g

Zsír

  • Összesen
    198.1 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3069.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    566 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1360 mg
  • Nátrium
    748 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    583.4 g
  • Cukor
    404 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    903.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1260 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    869 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1216 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    445 micro
  • β-crypt
    109 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1387 micro
Összesen 4278 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Elkészítés

Az almák előkészítéséhez

  1. Az almákat meghámozzuk, negyedeljük, kivágjuk a magházukat és durva kockákra vágjuk. Az almakockákat összekeverjük a citromlével és 2 ek cukorral.
  2. A vajat, 100 g cukorral, a vaníliás cukorral és csipet sóval krémesre keverjük. Egyenként hozzáadunk 2 tojást és 3 tojássárgáját és a rumot. A lisztet elkeverjük a sütőporral és apránként hozzákeverjük a krémhez. A masszát egy kivajazott, lisztezett tepsibe (26 cm atmerö, 8 cm magas) simítjuk. Az almát elosztjuk a masszán, egy kicsit bele is nyomkodjuk. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, kb. 30 percig sütjük.
  3. 3 tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, apránként hozzáverünk 175 g cukrot. Belekavarunk 100 g kókuszreszeléket. A habcsókmasszát a sütire kenjük, megszórjuk 1 ek kókuszreszelékkel. És további 10 percet sütjük.
  4. Hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 131
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 31159
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom sütemény. Nagyon hamar elfogyott.

Hozzávalók

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek