r
Nosalty Logó

Kókuszkocka Tamitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kókuszkocka Tamitól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A mázhoz

A tálaláshoz

Összesen 1168 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A mázhoz

A tálaláshoz

Összesen 7016 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A mázhoz

A tálaláshoz

Összesen 390 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    64.5 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    965.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.8 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    402 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    395 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 1168 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    76 g

Zsír

  • Összesen
    386.8 g
  • Telített zsírsav
    261 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1070 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5794.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    1475 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    386 mg
  • Foszfor
    2371 mg
  • Nátrium
    1337 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    856.6 g
  • Cukor
    545 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    189.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2412 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    421 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2369 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    521 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    561 micro
Összesen 7016 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    321.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.6 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 390 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A mázhoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük.
  2. A liszttel összekeverjük a sütőport. A vajat, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a mézet, azután beledolgozzuk a lisztet, végül a tejet.
  3. A masszát a tepsibe öntjük a sütőpapírra és középső bordamagasságon megsütjük (tűpróbáig). 10 percig a tepsiben pihentetjük, majd kiborítva hagyjuk az egészet kihűlni, és 4x4 centis kockákra vágjuk.
  4. A mázhoz simára keverjük a vajat a porcukorral és a kakaóporral, apránként hozzáadjuk a tejet, majd mérsékelt tűzön, folyamatosan keverve éppen csak összeforraljuk. Lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a rumot, vagy rumaromát.
  5. A tésztakockákat egyenként belemártjuk a csokis masszába, kissé lecsepegtetjük és a kókuszreszelékbe forgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4858
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyerekoromra gondolok, ha ebből fogyasztok!

Hozzávalók

A tésztához

A mázhoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!