Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Klasszikus Patty Melt

Klasszikus Patty Melt
Klasszikus Patty Melt
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A patty melt egy amerikai szendvics, melyben húspogácsa található karamellizált hagymával és olvadt sajttal. Pofonegyszerű elkészíteni, próbáljátok ki Ti is!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát szeletekre vágjuk, és vajon megpirítjuk.
  2. Közben a húsokat összekeverjük sóval és borssal. Majd egy kis időre hagyjuk állni.
  3. Ugyanabban a serpenyőben, amiben a hagymát karamellizáltuk, újabb kis adag vajat megolvasztunk, és a húsból pedig pogácsa alakot formázunk a tenyerünkkel. Mindkét oldalukat 4-5 percig jól átsütjük.
  4. A húspogácsákat kivesszük, és egy kenyérszeletet helyezünk a serpenyőbe. Erre halmozzunk sajtot, arra jöhet a hagyma, egy húspogácsa, amire újabb adag sajt jöhet, és egy szelet kenyér zárásként.
  5. Lassú tűzön jól átsütjük mindkét oldalát a kenyérnek, majd frissen-melegében tálaljuk kevés mustárral.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 714
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Juci&Maci

Mióta szakács: 2016.12.19.
5 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

húsos szendvics, melegszendvics serpenyőben

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

636
darált marhahús 10 dkg
darált sertéshús 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
sajt 5 dkg
kenyér 4 szelet
vaj 2 ek
bors 0 ízlés szerint
1 teáskanál