Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Klasszikus burgonyapüré

Klasszikus burgonyapüré
Klasszikus burgonyapüré
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezzel az recepttel nem csak a hozzávalók tekintetében segítünk Nektek, hanem magában az elkészítési eljárásban is, mert ha így csináljátok, tökéletes végeredményt fogtok kapni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megpucoljuk, és kockára vágjuk. Majd sós vízbe téve megfőzzük őket.
  2. Ezután egy szűrő segítségével krémesre passzírozzuk a krumplit, ez benne a nagy titok!
  3. Közben míg a krumplit passzírozzuk, a tejet felmelegítjük, és hozzáöntjük a burgonyamasszához, plusz a kockára vágott vajdarabokat is dobjuk rá.
  4. Sózzuk, borsozzuk, és egy kevés szerecsendiót reszeljünk rá.
  5. Nincs más dolgunk, mint nagyon jól elkeverni, és már fogyaszthatjuk is.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 100
össznézettség: 85 296
elküldve: 1
receptkönyvben: 141
elkészítve: 15/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
775 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: osztrák
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplipüré, krémes krumpliköret

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

21Vick79
21Vick79 Wed, 2018-03-07 16:33

Elkeszitettem szerecsendio es feherbors nelkul, 1 dl tejjel. Meg igy is eleg lagy lett, szerintem 3dl tejjel inni lehetett volna. Egyebkent a trükk isteni, a szűrőn atnyomva fantasztikusan selymes es homogén. Köszi!

276
burgonya 1 kg
vaj 5 dkg
tej 3 dl
szerecsendió 1 csipet
fehér bors 1 csipet
0 ízlés szerint