Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kevert sütemény

Kevert sütemény
Kevert sütemény
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki kipróbálja ezt a süteményt, nem fog csalódni, mert garantáltan magas tésztát kap eredményül. Ráadásul az csak hab a tortán, hogy nem kell külön felverni a tojásfehérjét. Gyorsan összedobható, ha váratlan vendég állít be.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a porcukrot, az étolajat, a tejet és az egészet összekeverjük.
  2. Utána beleszitáljuk a sütőporos lisztet és a szódabikarbónát, majd ismét összekeverjük.
  3. Kizsírozott, kilisztezett tepsibe öntjük. Rászórjuk a gyümölcsöt. Előmelegített sütőben 175-180 fokon sütjük, 25-30 perc alatt.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 57
össznézettség: 4 340
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SKAndi

Mióta szakács: 2013.03.08.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

gyümölcsös kocka

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

461
tojás 4 db
porcukor 40 dkg
napraforgó olaj 2 dl
tej 3 dl
rétesliszt 50 dkg
sütőpor 1 csomag
szódabikarbóna 1 csipet
erdei gyümölcs mix 50 dkg