Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ketchup-os pácolt csirkecomb

Ketchup-os pácolt csirkecomb
Ketchup-os pácolt csirkecomb
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lehet csípős ketchuppal is készíteni, de ahol pici gyerek van, ott jobb a sima.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat előző este megmossuk, és mindkét felét bedörzsöljük ételízesítővel és borssal. Majd szintén mindkét felét megkenjük a ketchuppal, és folpack-kal letakarva, egy éjszaka pácolódni hagyjuk.
  2. Másnap egy tepsit kiolajozunk, és szépen sorba belefektetjük őket az edénybe.  
  3. A tetejét meglocsoljuk olajjal, majd öntünk alá kb. 1 dl vizet.
  4. A tepsit alufóliával lefedve, előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük a csiprkecombokat.

  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 311
elküldve: 0
receptkönyvben: 90
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

szabotimy

Mióta szakács: 2011.06.01.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pácolt csirkecombok tepsiben, sült ketchup-os csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

715
csirkecomb 6 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl
ketchup 6 ek
víz 1 dl