r
Nosalty Logó

Kenyérlángos Diia konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kenyérlángos Diia konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1898 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 7589 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 308 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.3 g

Zsír

  • Összesen
    128.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    229 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3163.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    630 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    687 mg
  • Nátrium
    1681 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    277.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    363 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 1898 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    233.1 g

Zsír

  • Összesen
    512.5 g
  • Telített zsírsav
    206 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    168 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    917 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12654.9 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    310 mg
  • Kálcium
    2518 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    2749 mg
  • Nátrium
    6723 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    501.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1110.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1469 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    658 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1451 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 7589 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    512.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 308 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt, a cukrot, a sót, és az olajat beletesszük a langyos vízbe, és hagyjuk felfutni. Ha felfutott, összegyúrjuk a liszttel (a lisztet betehetjük kb. 20 mp-re a mikróba, így hamarabb megkel a tésztánk), és meleg helyen, letakarva kelesztjük 35-40 percig. Ebből a tésztából kettő vékony vagy egy vastag tésztás finomság készíthető!
  2. Ezalatt a feltétnek valókat felkészítjük. A hagymát csíkokra, a szalonnát és a kolbászt kockákra vágjuk, a baconnal nem kell csinálni semmit.
  3. A megkelt tésztát kettévesszük, és olajjal kikent tepsiben szétnyomkodjuk a tenyerünkkel. Megkenjük (sózott) tejföllel, és rátesszük a feltéteket. Megszórjuk reszelt sajttal, és ropogósra, aranybarnára sütjük 180°C-on kb. 30 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7460
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A barátnőm mondta, hogy csinál nekem aranygaluskát, de cserébe én is csináljak valami finomat neki. És erre az egyszerű, magyaros finomságra esett a választásom!! Pikk-pakk elfogyott, süthettem a következőt!!

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek