r
Nosalty Logó

Kefires-krémes-kakaós kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nathan
Kefires-krémes-kakaós kocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 541 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 4319 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 294 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    33.2 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    529.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 541 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    265.8 g
  • Telített zsírsav
    117 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1301 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4238.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    1350 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    1656 mg
  • Nátrium
    900 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    433.5 g
  • Cukor
    251 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    458.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1616 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    221 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    201 micro
  • Kolin:
    749 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1587 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    343 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    945 micro
Összesen 4319 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 294 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Tészta

  1. A tésztához kikeverjük az alapanyagokat, majd egy sütőpapírral bélelt tepsiben vagy tortaformában kisütjük 180 fokon, majd hűlni hagyjuk.

Krém

  1. A lisztet, a tejet, a tojássárgákat kikeverjük, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt, habosra keverjük a kétféle cukorral és a vajjal.
  2. A hideg habtejszínt a fixálóval kemény habbá verjük, és összedolgozzuk a kihűlt krémmel.
  3. Megkenhetjük a tészta tetejét lekvárral is, vagy ha elég magas lett a tésztánk, kettévágva középen, de el is hagyható. Elsimítjuk a krémet a tészta tetején, és pár órára hűtőbe tesszük, hogy szépen összeérjen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3484
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 05.

Ajánló

Bármilyen kedvelt lekvárral finom lehet, de el is hagyható!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Két finom sütit találtam a neten, és nem tudtam eldönteni melyiket készítsem el, így amolyan kettő az egyben finomság készült! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!