r
Nosalty Logó

Kefires-krémes-kakaós kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nathan
Kefires-krémes-kakaós kocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 541 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 4319 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 294 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    33.2 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    529.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 541 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    265.8 g
  • Telített zsírsav
    117 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1301 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4238.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    1350 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    1656 mg
  • Nátrium
    900 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    433.5 g
  • Cukor
    251 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    458.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1616 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    221 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    201 micro
  • Kolin:
    749 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1587 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    343 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    945 micro
Összesen 4319 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 294 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Tészta

  1. A tésztához kikeverjük az alapanyagokat, majd egy sütőpapírral bélelt tepsiben vagy tortaformában kisütjük 180 fokon, majd hűlni hagyjuk.

Krém

  1. A lisztet, a tejet, a tojássárgákat kikeverjük, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt, habosra keverjük a kétféle cukorral és a vajjal.
  2. A hideg habtejszínt a fixálóval kemény habbá verjük, és összedolgozzuk a kihűlt krémmel.
  3. Megkenhetjük a tészta tetejét lekvárral is, vagy ha elég magas lett a tésztánk, kettévágva középen, de el is hagyható. Elsimítjuk a krémet a tészta tetején, és pár órára hűtőbe tesszük, hogy szépen összeérjen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3135
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 05.

Ajánló

Bármilyen kedvelt lekvárral finom lehet, de el is hagyható!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Két finom sütit találtam a neten, és nem tudtam eldönteni melyiket készítsem el, így amolyan kettő az egyben finomság készült! :)

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Mert a kajszibarackból vétek csak lekvárt készíteni

Bár a kajszibarack a nyár egyik legfontosabb gyümölcse, hiszen a magyarok egyik legkedveltebb lekvárja készül belőle, és a pálinkák között is előkelő helyet foglal el, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, milyen sokféle finomság alkotóeleme lehet még.