Először fűszerek és margarin nélkül csináltam, aztán minél többször elkészítettem, rájöttem, hogy mennyire jól variálható falatkákról van szó. Eddig mindig nagyon jól laktam vele, és akárkit kínáltam, annak ízlett. Tégy egy próbát :)
Először fűszerek és margarin nélkül csináltam, aztán minél többször elkészítettem, rájöttem, hogy mennyire jól variálható falatkákról van szó. Eddig mindig nagyon jól laktam vele, és akárkit kínáltam, annak ízlett. Tégy egy próbát :)
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Marzipán!
Tettem egy próbát, mivel szeretem a krumplis köretet bármilyen formában, a kaprot úgyszintén, de a kukorica lisztet eddig alig használtam, és ez volt amit talán inkább kihagyhattam volna ezúttal is, vagy legalább búzaliszttel, esetleg étkezési keményítővel felesben és talán kevesebbet kellett volna beletenni, akkor jobb lett volna, így olyan érzésem volt, mintha fűrészporral készült volna. Azt hiszem még egy esélyt adok a receptednek, de a fenti módosítással.
üdvözlettel: Margó
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 13-án kiemeltük cikkünkben: 16 elegáns és különleges köret a karácsonyi asztalra
Üdvözlettel, NoSalty