Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás nokedli helenától

Káposztás nokedli helenától
Káposztás nokedli helenától
40 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Káposztás tésztát szerettem volna főzni, de gyorsan kellett kész lennie az ebédnek, mivel a tésztára több idő kell, így nokedli lett a végeredmény.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát lereszeljük, és olajon kevés sóval, borssal, kevés köménymaggal aranysárgára megsütjük.
  2. A lisztet tojással és sóval elkeverjük, és fokozatosan keverve adagoljuk a vizet, hogy nokedli állagú legyen.
  3. Bő, lobogó vízbe szaggatjuk, amikor feldobja a víz, leszűrjük, és a megsült káposztához keverjük.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 317
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nokedli káposztásan, köményes káposztás nokedli, káposztás galuska

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

601
káposzta 1 kis db
finomliszt 50 dkg
tojás 1 db
víz 1.5 dl
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl