Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakukkfüves csirkeszárny

Kakukkfüves csirkeszárny
Kakukkfüves csirkeszárny
65 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami nagyon gyors, könnyű ebédet szerettem volna készíteni, ezt találtam ki.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megsózzuk, kevés őrölt borsot szórunk rá.
  2. Egy fedeles jénai edényben az olajon kicsit megpirítjuk a szárnyakat.
  3. Rászórjuk a friss kakukkfű ágakat.
  4. A nagyon vékony karikákra vágott vöröshagymával befedjük, a tetejére rakjuk a négybe vágott zöldpaprikát, és aláöntjük a bort.
  5. Kb. 30 percig nagyon gyenge lángon, lefedve pároljuk. Rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 473
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
259 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

jénai edényben sült csirkeszárny, fehérboros csirkeszárny, kakukkfüves fehérboros csirkeszárny

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

549
csirkeszárny 5 db
kakukkfű 10 szál
vöröshagyma 1 nagy db
olívaolaj 3 ek
paprika 1 közepes db
fehérbor 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint