Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsazsírban sült baconös pulyka

Kacsazsírban sült baconös pulyka
Kacsazsírban sült baconös pulyka
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vadast készítettem, de elfogyott a marhahátszín, viszont maradt szósz és knédli. Szükség volt valami gyorsan elkészíthető húsra. Mostanság kisfiamnál nagyon népszerű a bacon és az angolszalonna, ezért ezt találtam ki.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet felszeleteljük, óvatosan kikloffoljuk, enyhén sózzuk (vigyázzunk, a szalonna is sós), borsozzuk.
  2. Minden hússzelet alá fektetünk egy csík bacont, feltekerjük, áttűzzük fogpiszkálóval.
  3. A tekercseket a kacsazsíron 2-3 perc alatt megpirítjuk, majd lefedve előmelegített sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 297
elküldve: 2
receptkönyvben: 112
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

baconbe tekercs pulykamell, baconös pulyka kacsazsírban sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

512
pulykamell 60 dkg
bacon 20 dkg
1 kk
bors 1 kk
kacsazsír 2 ek