Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsasült Lilibella módra

Kacsasült Lilibella módra
Kacsasült Lilibella módra
210 perc / előkészület: 30 perc sütés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak, mert finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vagdossuk össze a kacsát. Mossuk meg.
  2. Vágjuk kockára a krumplit és a hagymát.
  3. Minden zöldséget és húst tegyünk bele a tepsibe. Fóliázzuk le.
  4. Két órán át pároljuk 180 fokon.
  5. Szedjük le a fóliát, és 200 fokon süssük tovább pirosodásig.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 444
elküldve: 0
receptkönyvben: 74
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Lilibella

Mióta szakács: 2011.10.10.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges kacsasült, sült kacsacomb velesült zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1010
kacsacomb 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 2 közepes fej
víz 0.5 dl
libazsír 1 ek
zöldborsó 20 dkg
zöldbab 20 dkg
paprika 2 db
burgonya 20 dkg