Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhsajtos-gombás szendvics

Juhsajtos-gombás szendvics
Juhsajtos-gombás szendvics
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető ízletes, kiadós és egészséges reggeli.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A 2 szelet kenyeret serpenyőben egy kis olívaolajban megpirítom utána félreteszem (egy fedővel lefedem hogy minél tovább meleg maradjon), majd a serpenyőben szintén egy kis olívaolajban megdinsztelem az apróra vágott zöldhagymát, hozzáadom a gombát (ajánlott ezt is kicsire összeaprítani) és ízlés szerint ízesítem(só,bors, zöldfűszerek).
  2. Pár perc után ráreszelem a juhsajtot, kevergetem míg teljesen meg nem olvad a sajt, ekkor hozzáadom a tejfölt és a zúzott fokhagymát. 1-2 perc kevergetés után el is készült a "feltét".
  3. A pirított kenyérre egyenletesen rákenem az így elkészített juhsajtos gombát és friss apróra vágott piros paprikával(pritamin vagy "kápia") díszítve tálalom.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 18 991
elküldve: 4
receptkönyvben: 425
elkészítve: 4/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Pinto Horse

Mióta szakács: 2008.05.02.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Deva978
Deva978 Thu, 2015-12-10 14:16

Isteni! Egyszerűen addig eszed, amíg el nem fogy! Gyors, ízes és megunhatatlan. Köszönöm a receptet. Receptkönyvbe elmentve.

kiskifli78
kiskifli78 Thu, 2010-09-02 00:02

Ez a kaja vmi isteni jó! Bár, én változtattam ezt-azt a saját számizem szerint: pl hozzáadtam egy kis füstölt szalonnát, parmezán sajtot, és oregánóval meg bazsalikom levéllel ízesitettem. A kenyeret én a sütőben sütöttem meg hozzá, amit meglocsoltam oregánós olivával és szórtam rá egy kis parmezánt. MInt egy gyors melegszendvics- igy mindkét folyamat egyszerre készült és meleg kenyérre kentük az isteni feltétet. Köszönjük, elmentettük :)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2008-05-19 17:34

De jó ez a kép!

558
kenyér 2 szelet
gombakonzerv 20 dkg
zöldhagyma 2 db
fokhagyma 2 gerezd
juhsajt 10 dkg
tejföl 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldfűszer 0 ízlés szerint
olívaolaj 4 ek