Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos szárzellersaláta pirított dióval

Joghurtos szárzellersaláta pirított dióval
Joghurtos szárzellersaláta pirított dióval
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom és vitamindús saláta a hosszú télben megfáradt szervezetünknek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, és hűlni hagyjuk.
  2. Az almát kockákra vágjuk, a szárzellert felszeleteljük. Ráfacsarjuk egy citrom levét, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Összeforgatjuk kevés joghurttal, és jól behűtve fogyasztjuk.
  4. Tálalásnál megszórjuk pirított dióval.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 22 068
elküldve: 10
receptkönyvben: 291
elkészítve: 13/14
Facebookon megjelent: -

szakács

A kis gasztronauta

Mióta szakács: 2011.11.24.
142 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: szilveszter, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

halványító zellersaláta, pirított diós-almás zellersaláta, görög joghurtos zellersaláta

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Skatafr
Skatafr Wed, 2017-01-11 18:44

Isteni recept, tele értékes anyagokkal. Imádom,köszönöm.

294
halványító zeller 4 db
alma 3 db
dió 10 dkg
görög joghurt 2 dl
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint