Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos paradicsomos káposzta

Húsos paradicsomos káposzta
Húsos paradicsomos káposzta
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokkal finomabb az íze így, hogy a hús benne fő. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összevágjuk a hagymát, és kevés olajon megpároljuk. Legyaluljuk a káposztát, rárakjuk a hagymára, hozzáöntjük a paradicsomot, felöntjük vízzel. 
  2. A nagyobb kockákra vágott húst beletesszük, fűszerezzük. 
  3. Ha megpuhultak a hozzávalók, rántással sűrítjük.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 54
össznézettség: 68 035
elküldve: 6
receptkönyvben: 182
elkészítve: 11/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos káposzta hússal, sertéscombbal főtt káposzta, húsos káposzta paradicsomosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sandyca
sandyca Mon, 2016-01-25 00:56

Szia!
Anyósom ugyanígy készíti a paradicsomos káposztát és csak így vagyok hajlandó megenni!

612
vöröshagyma 1 nagy fej
káposzta 1 közepes fej
sűrített paradicsom 50 dkg
sertéscomb 80 dkg
napraforgó olaj 1 ek
finomliszt 2 evőkanál
0 ízlés szerint
cukor 1 ek
köménymag 0 ízlés szerint