r
Nosalty Logó

Húsos paradicsomos káposzta

Helga1
Húsos paradicsomos káposzta
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

612
Kalória
51g
Fehérje
52.9g
Szénhidrát
24.3g
Zsír
541.1g
Víz
126g
Koleszterin
13.5g
Élelmi rost
29g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 612 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2447 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 81 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1304.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    633 mg
  • Nátrium
    275 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    52.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

Víz

  • Összesen
    541.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    140 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    243 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    135 micro
  • β-karotin
    1253 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    35955 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 612 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    203.9 g

Zsír

  • Összesen
    97 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5217.4 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    199 mg
  • Kálcium
    796 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    536 mg
  • Foszfor
    2532 mg
  • Nátrium
    1102 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    211.5 g
  • Cukor
    116 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

Víz

  • Összesen
    2164.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    480 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    560 mg
  • D vitamin:
    144 micro
  • K vitamin:
    970 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    613 micro
  • Kolin:
    890 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    541 micro
  • β-karotin
    5011 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    143820 micro
  • Lut-zea
    372 micro
Összesen 2447 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    172.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    71.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    166 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4765 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 81 kcal

Elkészítés

  1. Összevágjuk a hagymát, és kevés olajon megpároljuk. Legyaluljuk a káposztát, rárakjuk a hagymára, hozzáöntjük a paradicsomot, felöntjük vízzel.
  2. A nagyobb kockákra vágott húst beletesszük, fűszerezzük.
  3. Ha megpuhultak a hozzávalók, rántással sűrítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 60 p

Sokkal finomabb az íze így, hogy a hús benne fő. 

További receptek

Sütőtökös rizottó kacsamellel

Ősszel egyértelműen a sütőtök a sláger, így ezt most egy önmagában is lélekmelengető rizottóba csempésztük. Kacsamellett sütöttünk hozzá, de magában is vagy egy kis baconnel is ...

Vénusz

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek