Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hósipka muffin

Hósipka muffin
Hósipka muffin
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept egy TV műsorból lett nagyon gyorsan leírva. Valami hiba történt, mert egész más állagú tésztát kaptam, mint amit akartam készíteni. Valószínűleg valamit rosszul írtam le, mert a tészta folyós és formázhatatlan lett. Kis gondolkodás után előkerültek a muffinkosarak. Belekanalaztam a tésztát, és megsütöttem. A kis hósipkák helyett nagyon finom és helyes kis muffinok sültek ki. Nagyon hasonlítanak a brownie-ra, de én megtartottam az eredeti nevét.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyon jó tízórai vagy uzsonna süti.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat jól összekeverjük, majd belekanalazzuk a muffinkosárkákba.
  2. Előmelegített sütőben megsütjük.
  3. Tetejét meghintjük porcukorral.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 419
elküldve: 1
receptkönyvben: 53
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárvári Mária

Mióta szakács: 2008.12.29.
117 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kakaós muffin, kakaós-tejszínes muffin, brownie muffin formában sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

989
finomliszt 12 dkg
vaj 11 dkg
cukrozatlan kakaópor 5 dkg
cukor 27 dkg
vaníliaaroma 1 teáskanál
tojás 2 db
étcsokoládé 22 dkg
habtejszín 80 ml