r
Nosalty Logó

Hólabda

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Hólabda
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az oldalára és a tetejére

Összesen 1013 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az oldalára és a tetejére

Összesen 7095 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az oldalára és a tetejére

Összesen 303 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.3 g

Zsír

  • Összesen
    50.1 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    284 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1046.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.1 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    328 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    290 micro
Összesen 1013 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.4 g

Zsír

  • Összesen
    350.6 g
  • Telített zsírsav
    221 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1986 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7324.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    235 mg
  • Kálcium
    1884 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    449 mg
  • Foszfor
    2851 mg
  • Nátrium
    1857 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    904 g
  • Cukor
    627 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    437.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2332 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    270 micro
  • Kolin:
    1235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2297 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    421 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2031 micro
Összesen 7095 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 303 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az oldalára és a tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Tészta elkészítése:
  2. A tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, lassan hozzáadjuk a kakaót, vizet és a lisztet, amelyben elkevertük a sütőport.
  3. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét, és hozzáadjuk a tojásos masszához.
  4. Kivajazott és kilisztezett tepsibe öntjük, és megsütjük.
  5. Amikor megsült, és kihűlt, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk (én olyan egyharapásosakat csináltam).
  6. Krém elkészítése:
  7. A tejből és a pudingporból sűrű pépet főzünk (tehetünk bele vaníliát ill. vaníliás cukrot).
  8. Amikor megfőtt a puding, még a forró pudingba belekeverjük a cukor felét.
  9. A vajat és a porcukrot simára keverjük, majd kanalanként hozzákeverjük a kihűlt pudingmasszát.
  10. Összeállítás:
  11. A kiszaggatott tésztát kettévágjuk, és megtöltjük kevés krémmel, összeborítjuk, majd a széleit körben megkenjük krémmel.
  12. Az így megkent sütit beleforgatjuk kókuszreszelékbe.
  13. A tetejére olvasztott csokoládét teszünk. (Én arany és fehér cukorgyöngyökkel díszítettem.)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 449
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 35
  • Össznézettség: 98836
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 30.

Receptkategóriák

Meg kell hagyni: van vele egy "kis" munka, de megéri :)...

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az oldalára és a tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.